A lovit un pieton pe trotuar și a fugit

A lovit un pieton pe trotuar și a fugit

Poliţiştii din Brăila caută în tot judeţul un bărbat care în noaptea de luni spre marţi a accidentat grav un tânăr aflat pe trotuar, după care a fugit de la locul faptei. Tânărul în stare critică a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi.


Potrivit IPJ Brăila, accidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi,

în jurul orei 3.00. Un bărbat conducea un autoturism Alfa Romeo pe Calea Călăraşilor din Brăila. În zona intersecţiei cu strada Celulozei, bărbatul a pierdut controlul volanului, pe fondul vitezei excesive, a părăsit partea carosabilă şi a intrat pe trotuar unde a lovit puternic un pieton, oprindu-se într un final în stâlpii metalici ai unei staţii de autobuz.

Victima, un tânăr taximetrist de 28 de ani din localitatea Movila Miresii, a fost spulberat pur şi simplu, fiind grav rănit. Victima traversase Calea
Călăraşilor, din staţia de taxi, pentru a-şi cumpăra ţigări, aflându-se în dreptul unui magazin când a fost spulberat de maşină.Autorul accidentului a abandonat maşina şi a fugit, însoţit de un pasager.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului şi fac căutări în tot judeţul pentru a-l
depista pe şoferul fugar. Între timp, victima sa, aflată în stare gravă, a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.