Logo
Imprimă această pagină

A luat la bătaie un șofer care nu a dat prioritate pietonilor

A luat la bătaie un șofer care nu a dat prioritate pietonilor

Un şofer care a plecat în viteză pe culoarea roşie a semaforului, în centrul municipiului Alba Iulia, îndreptându-se spre un grup de pietoni care traversau strada, fiind în pericol să îi lovească, a fost oprit în câteva minute de un bărbat care l-a urmărit şi i-a spart geamul.


Pasagerul unui autoturism a spart geamul lateral dreapta al altei maşini, din cauza că şoferul acestuia conducea haotic şi a crezut că este băut. Iniţial, pasagerul a încercat să-l convingă să se dea jos din maşină, însă nu a reuşit.

”Noi am avut un apel pe 112 potrivit căruia un autovehicul circula haotic prin oraş. Persoana care a făcut apelul e cea care i-a spart geamul. Circula haotic, a crezut că este băut, a trecut prin nişte zone şi a pus în pericol siguranţa traficului. A oprit în sensul acela giratoriu având roţile sparte”, potrivit Poliţiei Alba.

Se pare că şoferul care a pus în pericol viaţa celorlalţi participanţi la trafic, conducând în zig-zag, şi urcându-se pe borduri, suferă de o boală. La un semafor, a pornit în viteză, fiind aproape să lovească pietonii care traversau strada pe culoarea verde a semaforului.

Potrivit Poliţiei Alba, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

”Ulterior a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de urină şi sânge pentru a se stabili dacă a fost sub influenţa drogurilor sau a altor substanţe. Le-a declarat poliţiştilor că suferă de o boală şi a avut o criză. În aceste condiţii urmează să-i informăm medicul de familie pentru a-i fi reevaluată capacitatea de a conduce autovehicule”, potrivit IPJ Alba.

Cercetările în acest caz continuă

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.