A murit una dintre persoanele rănite după ce un autoturism a intrat într-un grup de persoane

A murit una dintre persoanele rănite după ce un autoturism a intrat într-un grup de persoane

UPDATE ORA 15:59 O femeie care a fost rănită, joi, după ce un autoturism a intrat într-un grup de persoane, nu a mai putut fi salvată şi a murit, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.

Femeia intrase în stop cardio-respirator, iar medicii ajunşi la faţa locului au efectuat manevre de resuscitare, însă nu au mai putut-o salva.

Potrivit ISU Teleorman, alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului care s-a produs pe DN 5C, în localitatea Bujoru.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

"Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Zimnicea au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor, în cazul unui accident produs pe raza localităţii Bujoru. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constat că un autoturism ar fi acroşat un grup de persoane. În urma impactului o femeie de 45 de ani a decedat, iar alte trei au fost rănite, toate domiciliate în localitate, două dintre acestea fiind transportate la spital", precizează IPJ Teleorman.

Conform sursei citate, conducătoarea auto, o femeie de 47 de ani din municipiul Bucureşti, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că nu se afla sub influenţa alcoolului la momentul producerii evenimentului rutier.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. AGERPRES/(A - autor: Cornelia Dumitru, editor:

* ORA 15:20 Teleorman: Patru răniţi, după ce un autoturism a intrat într-un grup de persoane 

Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un grup de persoane, în localitatea Bujoru, din accident rezultând patru răniţi, informează, joi, ISU Teleorman.

"Accident rutier în localitatea Bujoru, un autoturism a intrat într-un grup de persoane. Au rezultat patru victime, o femeie de aproximativ 42 de ani, conştientă, însă în stare de şoc, preluată de echipajul paramedical al autospecialei de transport personal şi victime multiple (ATPVM), o femeie de circa 35 de ani, în stop cardiorespirator, preluată de echipajul SAJ Teleorman, care a început rapid manevrele de resuscitare, o tânără de 19 ani, inconştientă, cu multiple traumatisme, preluată de un echipaj SAJ şi transportată la UPU Alexandria şi o minoră de 15 ani, inconştientă, cu multiple traumatisme, preluată de SMURD Zimnicea şi transportată la UPU Alexandria", precizează ISU Teleorman.

Conform sursei citate, la faţa locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu o maşină de stingere, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM), iar Serviciul de Ambulanţă Judeţean Teleorman cu două echipaje medicale

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.