Logo
Imprimă această pagină

A murit! Conducea o mașină de 700 CP fără centură

A murit! Conducea o mașină de 700 CP fără centură

Un pilot pasionat de curse a murit, sambata, in localitatea Tunari din judetul Ilfov, pe Centura Capitalei, dupa ce a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina. Acesta conducea cu 200 km/h o masina de 700 CP si nu purta centura de siguranta.

Circulatia a fost restrictionata in urma acestui incident si a fost deviata pe strazile adiacente.

"Pe DN Centura Bucuresti, la kilometrul 4+200 de metri, in localitatea Tunari, judetul Ilfov, soferul unui autoturism care conducea pe sensul de mers catre Otopeni, a pierdut controlul volanului si a lovit un vehicul parcat, impact in urma caruia autoturismul in cauza s-a rasturnat, iar soferul a decedat", a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Soferul era un fervent participant la curse si raliuri, Ciprian Tofan, poreclit Cipos, in varsta de 33 de ani. Acesta conducea un Audi A3 care, potrivit martorilor, ar fi circulat in acel moment cu circa 200 m/h, informeaza Antena 3. Masina era pregatita pentru curse, avand 700 CP.

Autoturismul parcat, de care s-a lovit pilotul de curse si raliuri, este un Logan, iar soferul sau nu a avut de suferit.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.