A pătruns pe contrasens: șase răniți

A pătruns pe contrasens: șase răniți

Şase persoane au fost rănite, duminică, într-un accident produs pe DN2 la intrarea în Garoafa dinspre Mărăşeşti, judeţul Vrancea.


Potrivit Poliţiei, un autoturism condus de un bărbat de 34 ani din Constanţa rula pe direcţia Tisita - Focşani, când la un moment dat a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 40 ani din Focşani.

În urma impactului, şase persoane au fost rănite: un bărbat, pasager într-un autoturism Skoda, cât şi şoferul şi alţi 4 pasageri, din care trei minori din celălalt autoturism.

Potrivit Poliţiei, cauza pătrunderii pe contrasens nu a fost stabilită, cel mai probabil fiind vorba despre o încercare de depăşire.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu, a precizat că pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit la locul evenimentului cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru transport persoane şi victime multiple. La faţa locului s-au deplasat şi trei ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean. După acordarea primului ajutor calificat unei tânăr de aproximativ 20 ani, ce prezenta dureri la umărul stâng, la cap şi torace, o plagă frontală şi o plagă la urechea stângă, paramedicii au preluat victima şi au transportat-o cu ambulanţa SMURD la UPU Focşani. Alţi doi bărbaţi, dintre care unul de 37 de ani cu dureri toracice şi cealălalt de 47 de ani care prezenta un hematom la piciorul stâng şi un hematom cranio-cerebral au fost preluaţi şi transportaţi cu ATPVM la UPU Focşani.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.