A sărit de la geam ca să scape de incendiu și a murit

A sărit de la geam ca să scape de incendiu și a murit

Un bărbat de 68 de ani, din Rovinari, judeţul Gorj, s-a aruncat, joi, de la etajul patru al unui bloc din oraş, după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări. Bărbatul nu a mai putut fi salvat, în ciuda manevrelor de resuscitare, transmite corespondetul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, Florin Chisim, incendiul a cuprins, joi, un apartament situat la etajul patru al unui bloc din Rovinari.

Imediat ce au ajuns în faţa blocului, pompierii au găsit un bărbat de 68 de ani, care se aruncase în gol de teama flăcărilor.

"ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 4 al unui bloc de pe strada Zorilor din oraşul Rovinari. Primele la faţa locului au ajuns echipajele din cadrul SVSU Rovinari care, în momentul în care încercau să pătrundă în apartament pentru a interveni, un bărbat în vârstă de 68 de ani s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului”, a spus Chisim.

Pompierii au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, iar medicii au încercat să îl salveze pe bărbat. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta a murit.

În prezent se fac cercetări pentru a se stabili cum s-a produs incendiul

Şi Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.