Logo
Imprimă această pagină

A vrut să fure o mașină după ce l-a amenințat pe șofer cu pistolul

A vrut să fure o mașină după ce l-a amenințat pe șofer cu pistolul

Un tânăr de 20 de ani, care a încercat să fure o maşină ameninţând şoferul cu un pistol cu bile, a fost prins de poliţiştii Gărzii de Coastă – Sectorul Poliţiei de Frontieră Cernavodă, acesta fiind cercetat pentru tentative la tâlhărie calificată.

 

Potrivit unui comunicat transmis luni de Poliţia de Frontieră, poliţiştii din cadrul Gărzii de Coastă - Sectorul Poliţiei de Frontieră Cernavodă au fost sesizaţi duminică seara, că, în apropierea satului Tichileşti, judeţul Constanţa, un bărbat a oprit în trafic un autoturism şi a ameninţat şoferul cu un pistol. Persoana aflată la volanul autoturismului a accelerat, reuşind astfel să scape.

De asemenea, bărbatul a ameninţat şi alte două persoane care opriseră pentru a vedea ce se întâmplă, apoi a fugit peste câmp, spre localitatea Hârşova.

„La scurt timp, persoana în cauză a fost prinsă de către poliţiştii de frontieră în satul Tichileşti, iar pistolul pe care acesta l-a folosit a fost găsit ascuns într-un gard viu, fiind o arma neletala, tip airsoft. În cadrul verificărilor, s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţeanul român D.I., în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Constanţa şi a declarat că a achiziţionat pistolul neletal, tip airsoft, de pe internet şi voia îl folosească pentru a sustrage un autoturism”, se arată în comunicatul citat.

Poliţiştii de frontieră au ridicat pistolul pentru continuarea cercetărilor şi au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârşova.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.