Publicitate

Accident cu 10 mașini pe autostradă

Accident cu 10 mașini pe autostradă

Traficul a fost reluat luni dimineaţă, pe autostrada Bucureşti - Piteşti, în apropiere de Piteşti, după ce fusese iniţial deviat şi apoi întrerupt, în urma unui accident în care au fost implicate 10 maşini, soldat cu rănirea uşoară a trei persoane.


UPDATE - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că s-a reluat circulaţia în condiţii normale pe sensul către Vâlcea al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 110, intrare în municipiul Piteşti. Impactul produs între cele 10 autovehicule s-a soldat cu rănirea uşoară a 3 persoane, toate transportate la spital pentru investigaţii medicale.

Traficul se desfăşoară îngreunat în zonă, formându-se coloană în mişcare pe aproximativ 3 kilometri.

UPDATE - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că impactul produs între cele 10 autoturisme s-a soldat cu rănirea uşoară a două persoane, acestea fiind transportate la spital pentru investigaţii medicale.

Traficul rutier este deviat pe la kilometrul 106, intrare în municipiul Piteşti.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 110, la intrare în mun. Piteşti, judeţul Argeş, a avut loc o coliziune în care au fost implicate 10 autoturisme, posibil pe fondul unui carosabil alunecos”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Deocamdată nu se cunosc informaţii despre numărul persoanelor rănite.

Traficul este întrerupt pe sensul de mers către Vâlcea.

”Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, transmit reprezentanţii Centrului INFOTRAFIC din IGPR.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.