Accident cu opt răniți pe DN 1

Accident cu opt răniți pe DN 1

Circulaţia rutieră pe DN1, în zona Perşani, a fost restricţionată miercuri, în jurul orei 12.00, după producerea unui accident rutier a fost reluată începând cu ora 13.15, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov IPJ, Gabriela Dinu. 

În accidentul care a avut loc la kilometrul 208+500, între localităţile Perşani şi Făgăraş, au fost implicate două autoturisme. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu, un autoturism cu număr de Vaslui, care circula dinspre Sibiu spre Braşov, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui camion înmatriculat în Maramureş şi a intrat în coliziune cu au alt autoturism cu număr de Bucureşti, care circula regulamentar din sens opus. 

A rezultat rănirea a trei persoane din autoturismul angajat în depăşire şi a două persoane din autoturismul care circula regulamentar, acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 

Un alt accident s-a produs miercuri pe DN1, în zona localităţii Ucea, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă, fiind implicate trei autoturisme. 

În urma accidentului au rezultat trei victime, rănite uşor, care au fost transportate la Spitalul municipal din Făgăraş, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja. 

Traficul rutier este restricţionat pe sensul de mers Braşov-Rupea, dar nu sunt probleme privind fluenţa acestuia, potrivit Infotrafic. AGERPRES/(AS-autor: Jana Pintili, editor: Karina Olteanu)

FOLOSIREA ACESTEI ŞTI

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.