Accident cu trei răniți și un mort

Accident cu trei răniți și un mort

Nicio persoană din imobilul în care a intrat o maşină după ce şoferul a pierdut controlul volanului, din localitatea Uriu, nu a fost rănită, doi dintre pereţii clădirii fiind parţial distruşi, au informat, vineri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Potrivit IPJ, accidentul a fost provocat de un tânăr de 27 de ani, din judeţul Suceava, care, cel mai probabil pe fondul oboselii, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a ieşit în afara părţii carosabile, unde a lovit o casă. În urma accidentului, o femeie, pasageră în autoturism, a decedat, iar şoferul şi alte două persoane au fost răniţi şi transportaţi la spital.

ul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările la locul accidentului şi au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

ORA 08.17 O persoană a decedat şi alte trei au fost rănite în urma unui accident produs vineri dimineaţa pe DN 17, în localitatea Uriu din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, la locul accidentului au fost mobilizate un echipaj de prim ajutor al SMURD şi două echipaje de Ambulanţă, de la Beclean şi Dej.

Echipele de intervenţie au găsit patru victime, una încarcerată cu leziuni incompatibile cu viaţa şi trei conştiente şi cooperante, care au fost evaluate de echipajele medicale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a precizat, pentru AGERPRES, că maşina a ieşit în afara părţii carosabile şi a lovit un imobil, existând posibilitatea ca şoferul să fi adormit la volan.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul şi identitatea victimelor.

Traficul rutier pe DN 17 nu a fost blocat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.