Logo
Imprimă această pagină

Accident grav: bărbat mort, tânără în comă

Accident grav: bărbat mort, tânără în comă

Un bărbat a decedat în cursul nopţii la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa şi o tânără este în comă, în urma unui accident rutier petrecut joi pe DN 22A, între localităţile Hârşova şi Saraiu.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa a informat, vineri dimineaţa, că la SCJU a ajuns şi o a treia victimă, un bărbat care a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, accidentul rutier s-a produs după ce un tânăr de 20 de ani a pătruns pe contrasens cu maşina pe care o conducea şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar.

"În data de 16 mai, ora 13,30, un bărbat de 20 ani a condus un autoturism pe DN 22 A, dinspre Hârşova către Saraiu şi, ajungând la km 74 + 800 m, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 50 ani care circula regulamentar. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, toate din primul autoturism, din care una în stare gravă", a transmis IPJ.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj al SAJ, de la substaţia Hârşova, şi un echipaj SMURD, fiind identificate patru victime. Una dintre ele, o tânără din Marea Britanie, cu cefalee şi ameţeli, a refuzat transportarea la spital, conform SAJ Constanţa.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.