Accident grav cu români în Ungaria

Accident grav cu români în Ungaria

Cei doi români răniţi în urma accidentului din Ungaria sunt în continuare internaţi la un spital din zonă. Una dintre persoanele rănite va fi externată în perioada următoare, iar cea de-a doua a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, anunţă Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

 

"Conform datelor obţinute de reprezentanţii Consulatului General al României la Gyula, cei doi cetăţeni români răniţi în urma accidentului sunt în continuare internaţi la un spital din zonă. Una dintre persoanele rănite va fi externată în perioada următoare, iar cea de-a doua a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, fiind sub monitorizare medicală", precizează Ministerul Afacerilor Extrne (MAE), la solicitarea MEDIAFAX.

Familiile românilor au fost informate cu privire la situaţia acestora.

Accidentul rutier a avut loc duminică pe Drumul naţional 42 din Ungaria, între localităţile Berettyóújfalu şi Mezőpeterd, în apropierea frontierei cu România. Un microbuz înmatriculat în România a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism din Slovacia.

Un alt autoturism, înregistrat în România, a intrat în cele două vehicule care se loviseră iniţial, a comunicat Poliţia ungară, precizând că zece persoane au fost rănite în accident.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.