Accident grav pe A1: un mort și șase răniți

Accident grav pe A1: un mort și șase răniți

Un grav accident rutier, în care a fost implicat un microbuz plin cu pasageri, a avut loc pe Autostrada Bucureşti - Piteşti. O femeie a murit şi 6 oameni au fost răniţi după ce vehiculul în care călătoreau s-a ciocnit violent cu o dubă de marfă, în timpul unei depăşiri. Traficul pe autostradă, pe sensul spre Piteşti, a fost complet blocat.


Accidentul a avut loc la kilometru 23 de pe autostrada A1. Impactul între microbuz și camion a fost atât de puternic, încât o femeie a fost prinsă între fiarele contorsionate și a murit pe loc, alte șase persoane fiind grav rănite. Trei dintre ele au fost transportate la spital cu politraumatisme. O femeie a fost intubată, iar un bărbat avea piciorul amputat.

Soțul femeii care a murit se afla și el în microbuz. În vehicul se aflau 14 pasageri, toți erau colegi de muncă. Lucrau la o firmă de curierat din București și se întorceau acasă, la Slobozia.

Șoferul microbuzului are permis de 10 ani și efectua de circa o săptămână această cursă. El spune că a încercat să evite duba, care venea de pe o bandă alăturată. Șoferul autoutilitarei susține că mergea cu cel mult 60 de km pe oră. Încă nu este clar cui aparține vina pentru acest accident.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.