Accident la ieşirea din Năsăud: Microbuz cu pasageri căzut de pe un pod

Accident la ieşirea din Năsăud: Microbuz cu pasageri căzut de pe un pod

Un microbuz în care se aflau cinci persoane a derapat şi a ajuns într-un şanţ cu apă, marţi dimineaţa, pe DN 17 C, la ieşire din oraşul Năsăud. Cele cinci persoane sunt evaluate medical, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Microbuzul în care se aflau cinci persoane a derapat pe un pod şi a ajuns într-un şanţ, marţi dimineaţa, la faţa locului intervenind mai multe aputospeciale ale Servicului de Ambulanţă şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Conform purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar, în microbuzul căzut de pe pod pe DN 17 C, la ieşirea din oraşul Năsăud spre Bistriţa, se aflau cinci persoane.


“La locul accidentului echipajele de intervenţie au găsit cinci victime neîncarcerate, ieşite din microbuz, conştiente, cooperante şi fără leziuni majore. Toate victimele sunt evaluate de personalul medical”, a declarat Ciprian Păcurar.

Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud a declanşat o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul şi cine este vinovat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.