Logo
Imprimă această pagină

Accident provocat de o tânără neatentă într-o depășire

Accident provocat de o tânără neatentă într-o depășire

Sâmbătă, 22 august 2020, la ora 19.53, un tânăr de 31 ani, din comuna Frătăuții Vechi, conducea autoturismul marca Audi A4 pe DJ 178F, pe raza localității Gălănești, din direcția Hurjuieni către centru Gălănești. Din spate, în aceeași direcție, Ana Maria H., de 21 ani, din comuna Gălănești, conducea autoturismul marca Audi A6.

În dreptul Școlii Generale Gălănești, conducătoarea auto a efectuat manevra de depășire a autoturismului marca Audi A4, iar în momentul în care a încercat să revină pe banda sa de mers, a acroșat cu partea din dreapta spate, partea din stânga față a autoturismului marca Audi A4.
În urma impactului conducătoarea auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit prin dreapta partea carosabilă, a acroșat ușor un pom după care a intrat în coliziune frontală cu temelia și gardul unei locuințe.

În urma impactului cu gardul, autoturismul s-a răsturnat fiind proiectat în capul de pod aparținând unei societăți comerciale aflată în vecinătate, vehiculul rămânând pe acostament, răsturnat pe partea dreaptă.

În urma accidentului conducătoarea auto, cât și două pasagere de 20 ani au suferit leziuni ușoare.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului și 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tinerei.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.