Logo
Imprimă această pagină

Accident rutier cu 11 persoane implicate, între un autoturism şi un microbuz

Accident rutier cu 11 persoane implicate, între un autoturism şi un microbuz

Un accident rutier cu 11 victime a avut loc miercuri dimineaţa pe DN 67, pe raza localităţii Buneşti, între un autoturism şi un microbuz de transport persoane care s-a răsturnat, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au intervenit un echipaj de descarcerare, şase echipaje SMURD şi alte şapte de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

"Şapte victime au fost preluate de SAJ şi una de SMURD Vâlcea. În autoturism a fost o victimă, iar în microbuz zece. Aparent nicio persoană nu este în stare gravă. Având în vedere numărul mare de victime a fost declanşat Planul roşu de intervenţie de la ora 6,02 până la 6,56, când a încetat. Persoana care a fost încarcerată este o femeie, în vârstă de 52 de ani", au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean a informat că accidentul a avut loc pe raza localităţii Buneşti după ce conducătorul unui autoturism ce se deplasa pe sensul de mers Vâlcea - Gorj a pătruns pe sensul de mers opus, intrând în impact cu un microbuz în care se aflau 14 persoane.

"În urma evenimentului rutier, şapte persoane din microbuz au fost transportate la o unitate spitalicească, cei doi şoferi au scăpat nevătămaţi. Toate persoanele transportate la spital au fost conştiente. Se circulă alternativ pe sensul de mers Vâlcea - Gorj", a anunţat IPJ Vâlcea.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.