Accident rutier din cauza poleiului, în Prahova

Accident rutier din cauza poleiului, în Prahova

O femeie a fost grav rănită într-un accident rutier produs, miercuri, în localitatea Drăgneşti din judeţul Prahova, pe un drum acoperit cu polei. Poliţia anunţă că pe cele mai multe dintre drumurile judeţene, dar şi pe unele dintre drumurile naţionale care traversează Prahova s-a format polei şi recomand şoferilor să circule cu prudenţă.


Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, o femeie a fost grav rănită într-un accident produs în satul Bărăitaru din comuna Drăgăneşti, unde două autovehicule sau ciocnit.

Femeia a fost scoasă inconştientă din autovehicul de către un echipaj de descarcerare.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Marian Popescu, a declarat că accidentul s-a produs, cel mai probabil, după ce unul dintre autovehiculele implicate a derapat din cauza poleiului. Acesta a precizat că s-a format polei pe majoritatea arterelor rutiere din judeţ, în urma ploii care a început să cadă miercuri dimineaţă.

Astfel, este polei pe majoritatea drumurilor judeţene, dar şi pe DN1B, zona Albeşti-Mizil.

„Recomandăm conducătorilor auto ca deplasările sa fie efectuate cu maximă prudenţă, să reducă viteza, mai ales în curbe, sa nu bruscheze comenzile autovehiculului şi să folosească frâna de motor”, a precizat reprezentantul IPJ Prahova.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.