Accident rutier provocat de o maşină fără şofer

Accident rutier provocat de o maşină fără şofer

Un accident produs de o maşină fără şofer s-a produs, luni după-amiază, în municipiul Botoşani, în zona intersecţiei dintre Calea Naţională şi strada Uzinei.

Autoturismul, fără nicio persoană în interior, a pătruns în intersecţie şi a lovit în plin o altă maşină al cărei şofer tocmai plecase de la semafor.

"M-am trezit cu maşina în faţă, fără şofer, fără nimic. Am încercat să evit, dar nu am mai avut timp. Am încercat să fac o manevră să îl evit, dar nu am mai avut cum. Când m-am dat jos şi am văzut că nu e şofer, nu îmi venea a crede", a declarat şoferul celeilalte maşini implicate, citat de Agerpres.

Potrivit martorilor, maşina era parcată la câteva sute de metri mai sus de locul producerii accidentului şi este posibil ca aceasta să fi sărit din viteză şi să se fi pus în mişcare necontrolat.

Poliţiştii de la Biroul rutier din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani au ajuns la faţa locului, au ridicat maşina pentru a decongestiona intersecţia, urmând ca apoi să îl identifice pe proprietar şi să îl sancţioneze. Proprietarul maşinii va fi amendat pentru neasigurarea autoturismului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.