Accident? Un polițist a împușcat un tânăr

Accident? Un polițist a împușcat un tânăr

Poliţistul vasluian care l-a împuşcat pe nepotul fostului şef al Biroului Rutier Vaslui, după ce i s-ar fi descărcat arma în timp ce-l imobiliza, este cercetat penal pentru omor şi a fost pus la dispoziţie.

 

Agentul Mihai Vizitiu din cadrul Biroului Rutier a fost pus la dispoziţie vineri.

"Astăzi (vineri - n.r.) am primit înştiinţare că agentul implicat în incidentul de joi a fost pus la dispoziţie şi că este cercetat penal sub acuzaţia de omor. Când un poliţist este pus la dispoziţie, acestuia i se iau din sporuri, dar îşi continuă activitatea poliţienească, în funcţie de ceea ce va dispune şeful Inspectoratului. Aşadar, pe toată perioada anchetei, care se află în desfăşurare, agentul vizat va presta activităţile dispuse de şeful IPJ Vaslui", a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Silvia Manta.

Agentul Mihai Vizitiu este cercetat acum de procurori pentru omor, după ce l-a împuşcat, joi, pe nepotul fostului şef al Biroului Rutier Vaslui.

Tânărul de 27 de ani era urmărit de poliţiştii de la Rutieră, care aveau informaţiii că acesta conduce un autoturism, deşi avea permisul suspendat, fiind cercetat în mai multe dosare pentru încălcarea legislaţiei rutiere. Arma poliţistului s-ar fi descărcat în timp ce îl imobiliza pe Adrian Munteanu, iar victima a murit la scurt timp

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.