Accident violent. Echipa de la descarcerare a intervenit

Accident violent. Echipa de la descarcerare a intervenit

Un accident rutier a avut loc, duminică după-masă, între localitățile clujene Luna și Luncani.


Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare a intervenit pentru extragerea unui bărbat de circa 60 de ani dintr-un autoturism avariat în urma unui eveniment rutier care a avut loc, între localitățiile Luna și Luncani, în jurul orei 15:10. Circulația pe DN1 E60 a fost oprită pe ambele sensuri de mers.

Pompierii au decopertat autovehiculul și au extras persoana blocată utilizând KED-ul special, predând ulterior victima echipajului SAJ. Au fost consultate medical de echipajele SAJ alte două persoane, o femeie de circa 60 de ani fiind transportată la spital.

“La data de 12 mai, în jurul orei 15.10, pe DN 15 E 60, între localităţile Luna şi Luncani din judeţul Cluj, a avut loc un accident rutier care s-ar fi produs prin neasigurarea la punerea în mişcare prin efectuarea unui viraj spre stânga a unui autovehicul condus de un bărbat 49 ani, intrând astfel în coliziune cu un alt autovehicul care se deplasa pe drumul cu prioritate. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto şi a unei pasagere. Şoferii nu consumaseră alcool”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.