Accidentul de muncă: O viperă a muşcat un angajat în timpul serviciului

Accidentul de muncă: O viperă a muşcat un angajat în timpul serviciului

Un bărbat de 47 de ani, angajat la Secţia Pirotehnică a Uzinei Mecanice Sadu, din judeţul Gorj, a fost muşcat, luni, de o viperă, într-un depozit, fiind transportat de urgenţă la spital. Evenimentul este cercetat de conducerea unităţii ca accident de muncă, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Accidentul de muncă neobişnuit a avut loc la Uzina Mecanică Sadu, luni dimineaţa, când un bărbat de 47 de ani, angajat ca reglor la Secţia Pirotehnică, a fost muşcat de o viperă, chiar în depozitul în care lucra.

„A fost muşcat de o viperă. Era în atelierul unde îşi desfăşura activitatea. După uşă era o viperă. Nu a observat-o la intrare şi la ieşire a omorât-o, dar vipera l-a păcălit pe la spate, că nici el nu îşi aminteşte, şi-a dat seama după o oră aproximativ, nici nu ştie când l-a înţepat. S-a dus la spital, i-a făcut antiviperinul acela. Am înţeles că procedurile sunt să mai stea acolo 24 de ore, până mâine (marţi - n.r.). Noi suntem în patria lor, cu şerpii, viperele, scorpionii, este patria lor aici, nu e un caz izolat. Dacă e muntele în gard, intră peste tot. Trebuie să fim foarte atenţi la ele, nu avem ce face, dacă muntele este în stânga-dreapta”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Constantin Tănăsoiu, directorul general al UM Sadu.
Incidentul a fost anunţat şi la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, iar conducerea unităţii a început o anchetă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.