Publicitate

Accident de tren: patru morți

Accident de tren: patru morți

Patru persoane au murit, marţi, după ce un autoturism a fost lovit de un tren de marfă, la o trecere la nivel peste calea ferată din municipiul Lugoj, judeţul Timiş. Primele informaţii arată că şoferul nu ar fi respectat semnalele acustice şi luminoase.


Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată din municipiul Lugoj, unde un autoturism a fost lovit de un tren de marfă încărcat cu izopentan lichid extrem de inflamabil, fără a exista vreun pericol.

 

Patru persoane - trei femei şi un bărbat - au murit în urma accidentului care s-ar fi produs după ce şoferul nu ar fi respectat semnalele de la trecerea de cale ferată şi nu s-a asigurat.

Conform sursei citate, trei dintre persoane au fost aruncate din maşină.

Traficul rutier şi cel feroviar sunt blocate.

Potrivit CFR Infrastructură, accidentul s-a produs între staţiile Tapia şi Lugoj, pe raza Regionalei CF Timişoara la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 514+580, semnalizată cu instalaţie acustică şi luminoasă. În mommetul producerii accidentului semnalizarea la trecerea la nivel funcţiona în condiţii normale.

Reprezentanţii CFR spun că autoturismul a fost lovit de un tren de marfă privat, iar primul tren de călători ar trebui să ajungă în zonă în jurul orei 10.00.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz