ACȚIUNI ALE POLIȚIEI, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

ACȚIUNI ALE POLIȚIEI, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Polițiștii care au fost în dispozitivul curent, ieri, au intervenit la peste 2.900 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate au aplicat aproape 8.000 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. 

La data de 1 noiembrie a.c., peste 10.000 de poliţişti au acționat, în dispozitivul curent, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 270 de acțiuni și s-a intervenit la 2.976 de evenimente, dintre care 2.465 sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 831 de infracţiuni, 137 de persoane fiind surprinse în flagrant delict. 

De asemenea, au fost depistate 16 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 87 de măsuri preventive.

 

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 7.894 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 3.000.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 280.000 de lei.

 

Poliţiştii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 108 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 443 de permise de conducere și au fost retrase 316 certificate de înmatriculare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.