Adjunctul poliției București, prins la un restaurant pe timp de pandemie

Adjunctul poliției București, prins la un restaurant pe timp de pandemie

Un număr de 27 de persoane, între care şi adjunctul Poliţiei Capitalei Radu Gavriş, au fost găsite de poliţişti în restaurantul Hanul lui Manuc, încălcând astfel restricţiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19. Printre clienţi se afla şi o persoană care trebuia să fie în carantină, în judeţul Călăraşi. Poliţiştii au amendat 25 de clienţi, dar şi pe reprezentanţii localului.


"La data de 22 ianuarie 2021, în jurul orei 19:15, poliţiştii din Bucureşti au depistat, în spaţiul închis al unui restaurant din Centrul Vechi al municipiului Bucureşti, 27 de persoane. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că una dintre persoanele depistate figura carantinată în judeţul Călăraşi, din data de 16 ianuarie 2021, astfel că poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor", a transmis, sâmbătă dimineaţă, Poliţia Română, într-un comunicat de presă în care sunt prezentate acţiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19 făcute în ultimele 24 de ore.

De asemenea, au fost date sancţiuni pentru 25 de clienţi, în valoare totală de 17.500 de lei şi a fost aplicată o sancţiune contravenţională, în valoare de 5.000 de lei, operatorului economic în incinta căruia au fost depistate persoanele.

Surse din Poliţie afirmă că la acţiunea desfăşurată de poliţişti ar fi participat chiar şeful Poliţiei Sector 3, Gabriel Şchiopu.

Printre persoanele care se aflau la restaurantul Hanul lui Manuc este şi Radu Gavriş, adjunct al Poliţiei Capitalei.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.