Adolescent arestat după ce agresat un polițist

Adolescent arestat după ce agresat un polițist

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a agresat un poliţist care intervenise duminică pentru a aplana un conflict izbucnit între mai multe persoane, în Calafat. Poliţistul a fost lovit peste mână cu o bâtă şi a suferit o fractură la un deget de la mâna dreaptă.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în urma activităţilor desfăşurate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei municipiulu Calafat, a fost identificat un tânăr de 18 ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de ultraj.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Tânărul respectiv l-a lovit pe poliţist peste mână cu o bâtă, provocându-i o fractură la un deget de la mâna dreaptă.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Calafat au fost sesizaţi, duminică, de către un bărbat de 45 de ani, din Calafat, cu privire la faptul că un alt bărbat, împreună cu fii şi nepoţii săi i-au spart geamurile de la două autoturisme.

Ulterior, membrii aceleiaşi familii, care ar fi provocat distrugerile, s-au dus la locuinţa altor persoane, rude cu proprietarii maşinilor.

“Poliţiştii au intervenit între cele două grupuri pentru a aplana conflictul, moment în care unul dintre poliţişti a fost lovit peste mână, de către o persoană din familia care ar fi provocat distrugeri.La faţa locului a fost dirijat şi un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, numărul forţelor de ordine fiind suplimentat. Starea conflictuală a fost aplanată, persoanele implicate fiind conduse la poliţie”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

De asemenea, a fost informat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.