Adolescentă rănită grav după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de tren

Adolescentă rănită grav după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de tren

O adolescentă de 17 ani din judeţul Galaţi a ajuns în stare gravă la spital după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de tren, se arată într-o informare transmisă, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Bujor au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 242A, în localitatea Bereşti, a avut loc un accident, soldat cu rănirea unei persoane.

Din verificări a reieşit că un bărbat, de 67 ani, din municipiul Galaţi, a condus autoturismul pe drumul respectiv şi la trecerea la nivel cu calea ferată Bârlad - Galaţi, fără bariere, nu s-a asigurat şi nu a oprit, fiind lovit de locomotiva trenului care circula pe ruta Bârlad - Galaţi.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei minore, de 17 ani, pasageră în autoturism, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto, cât şi mecanicul locomotivei au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ în cazul amândurora.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.