Logo
Imprimă această pagină

Aglomeraţie pe DN 1, pe ambele sensuri, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei

Aglomeraţie pe DN 1, pe ambele sensuri, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei

Traficul este intens miercuri, pe DN1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, pe ambele sensuri de mers, şoferii fiind sfătuiţi să păstreze distanţa regulamentară între autovehicule şi să utilizeze varianta ocolitoare DN1 A.


"La această oră, din cauza numărului mare de autovehicule, valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, în staţiunile de pe Valea Prahovei, între Nistoreşti şi Comarnic, precum şi între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov. De asemenea, traficul este intens şi între Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Ploieşti, iar în staţiunea Predeal se circulă bară la bară pe ambele sensuri de mers", anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să păstreze distanţa de siguranţă dintre autovehicule.

De asemenea, pentru a evita aglomeraţia, şoferii pot folosi ruta ocolitoare de pe DN1A: Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.