Ambulanţă cu pacient, blocată de o maşină parcată NEGLIJENT în faţa spitalului

Ambulanţă cu pacient, blocată de o maşină parcată NEGLIJENT în faţa spitalului

O maşină a blocat, luni, accesul unei ambulanţe spre Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu. Pentru ca pacientul din autospecială să ajungă mai repede la spital, trecătorii au împins autoturismul parcat pe rampă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accesul unei ambulanţe pe rampa din faţa Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu a fost blocat, luni, de o maşină. Un martor a surprins momentul şi a postat imaginile pe Facebook.

„Există foarte mulţi cetăţeni cu bun simţ, care au ajuns să parcheze chiar pe rampa pe care intră ambulanţele la Urgenţe! Dar ce ne facem cu nenorociţii de pacienţi, din ambulanţe? Unde dracului s-or grăbi aşea? P.S. E clar că în Târgu-Jiu, acum, nu mai funcţionează nicio lege şi nicio instituţie. E anarhie totală, oameni buni!”, a scris un bărbat pe Facebook.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj, Constantin Mitroi, a declarat, pentru MEDIAFAX, că ambulanţa se afla în misiune.

Advertisement
„Accesul a fost blocat de maşina respectivă, care era parcată într-un loc în care nu permitea ambulanţelor să intre. Era cu uşile deschise şi câţiva bărbaţi de acolo, câteva persoane, au împins maşina. Au deblocat accesul. Echipajul a aşteptat aproximativ cinci minute. Apoi au venit şi cei de la Poliţia Locală. Ambulanţa intra în spital, cu un pacient. Acolo e foarte greoaie atât intrarea, cât şi ieşirea, se parchează aiurea”, a spus Constantin Mitroi.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.