Ambulanță în misiune implicată în accident

Ambulanță în misiune implicată în accident

O ambulanţă aflată în misiune, care mergea să preia un pacient cu hipoglicemie, a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier, în apropierea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, după ce un şofer de 28 de ani a intrat în intersecţie fără să acorde prioritate.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Liliana Blaga, a declarat că echipajul plecase în localitatea Racoviţa, pentru a prelua un pacient cu hipoglicemie.

„Ambulanţa de tip B1/B2 a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu a fost implicată într-un accident, în sensul giratoriu de la Spitalul Judeţean, în timp ce mergea la un pacient cu hipoglicemie, la Racoviţa. Echipajul format din asistent şi ambulanţier nu a fost rănit. Ambulanţa a fost avariată şi a plecat la caz o altă ambulanţă”, a spus Blaga.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a spus că accidentul s-a produs după ce un şofer în vârstă de 28 de ani a intrat în intersecţie fără să acorde prioritate, deşi ambulanţa avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

 

Nu s-au înregistrat victime.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz