Ambulanța, victima unui accident

Ambulanța, victima unui accident

O autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, luni dimineaţa, într-un accident rutier produs pe raza comunei Banca.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, din primele cercetări a reieşit că ambulanţa a lovit în spate un autoturism care era oprit pe dreapta, din cauza aluviunilor de pe carosabil, ulterior salvarea fiind lovită de o altă maşină, condusă de o femeie în vârstă de 62 de ani.

"Accidentul s-a produs pe DE 581, la kilometru 87, pe raza comunei Banca. Un conducător auto care se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în judeţul Hunedoara, a oprit pe partea dreaptă a drumului, spunând că nu a mai înaintat, din cauza aluviunilor acumulate pe carosabil. O ambulanţă care se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers a lovit în spate autoturismul. A fost solicitată o altă ambulanţă care să preia pacientul transportat de salvarea implicată în accident, iar, în momentul în care se efectua transferul pacientului, maşina de ambulanţă a fost lovită de un autoturism înmatriculat în judeţul Bacău. În urma impactului, o femeie în vârstă de 83 de ani, care circula în cel de-al treilea autoturism, a fost rănită, ea acuzând dureri în zona abdominală", a declarat, pentru AGERPRES, Bogdan Gheorghiţă.

Conducătorii auto ai celor trei autovehicule implicate în accidentul rutier au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în acest caz.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.