Amendă de 1.000 de lei pentru că a înjurat Poliţia Locală pe Facebook

Amendă de 1.000 de lei pentru că a înjurat Poliţia Locală pe Facebook

Un gălăţean care a înjurat Poliţia Locală pe Facebook după ce a fost prins, alături de alte două persoane, scoţând bidoane de plastic din gunoaie, a fost amendat cu 1.000 de lei. Şi ceilalţi doi participanţi sunt căutaţi.


Bărbatul amendat pentru injuriile postate pe reţeaua de socializare este un cunoscut al poliţiştilor locali, care tot anul acesta l-au amendat pentru că a băut pe stradă.

De data aceasta, conflictul a pornit după ce o patrulă a Poliţiei Locale a descoperit mai mulţi romi care scoteau bidoane de plastic din tomberoanele stradale. În paralel, poliţiştii încearcă să-i identifice pe ceilalţi doi bărbaţi care au scris mesaje calomnioase la adresa agenţilor.

„O patrulă a Poliţiei Locale a descoperit, în timpul unei misiuni, mai multe persoane care scoteau pet-uri din tomberoane. Ulterior, pe reţeaua de socializare, trei dintre cei implicaţi au scris mesaje pe Facebook, au înjurat Poliţia Locală. Un bărbat a fost identificat şi a fost amendat cu 1.000 de lei. El a mai fost amendat anul acesta cu 200 de lei pentru consum de băuturi alcoolice pe domeniul public. Ceilalţi doi sunt în verificări. Am cerut ajutorul Poliţiei Naţionale pentru a-i identifica şi vor fi amendaţi”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi, Aurelia Bogatu Matei.

Poliţiştii locali din Galaţi au mai amendat o persoană pentru injurii pe Facebook. Precedenta contravenţie a fost înregistrată în iunie 2017.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.