Amendat cu 5.000 de lei, după ce a sunat la 112 şi a spus că se va sinucide. A fost găsit de poliţişti, fiind băut şi dormind

Amendat cu 5.000 de lei, după ce a sunat la 112 şi a spus că se va sinucide. A fost găsit de poliţişti, fiind băut şi dormind

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din judeţul Olt a fost amendat cu 5.000 de lei, după ce a sunat, miercuri dimineaţa, la 112 şi a spus că se va sinucide. Poliţiştii l-au găsit pe tânăr acasă, dormind şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.


Potrivit reprezentanţilor Poliţieil Judeţene Olt, miercuri, în jurul orei 05.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112, de un tânăr de 24 de ani, care a spus că se află în municipiul Slatina şi se va sinucide. Ulterior, apelantul nu a mai răspuns la telefon.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au demarat de îndată verificări, forţe sporite fiind angrenate în activităţile de căutare. Activităţile au fost extinse pe raza comunei Strejeşti, unde apelantul are domiciliu. Tânărul a fost găsit la domiciliu, în comuna Strejeşti, dormind. Acesta nu a putut motiva gestul său, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.