Anchetă după ce un polițist a avut un comportament indecent în magazin

Anchetă după ce un polițist a avut un comportament indecent în magazin

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj fac verificări în urma unei sesizări conform căreia un poliţist ar fi avut un comportament indecent într-o cabină de probă a unui magazin din Cluj-Napoca. Agentul de pază al magazinul, chemat imediat, nu a găsit nimic în neregulă.


Poliţia Judeţeană Cluj a fost sesizată, în 12 februarie, că un bărbat care se afla într-un magazin dintr-un complex comercial din Cluj-Napoca ar fi avut un comportament indecent în cabina de probă.

"Acesta ar fi fost observat de o persoană care se afla în zonă şi care a anunţat agentul de securitate al magazinului. Acesta din urmă a intrat în cabină şi nu ar fi observat ceva în neregulă, însă a alertat organele de poliţie pentru investigaţii şi stabilirea veridicităţii celor sesizate", a transmis, sâmbătă, Poliţia Cluj.

O patrulă de la Secţia 3 Politie a ajuns la magazin, l-a preluat pe bărbat şi a întocmit un proces-verbal cu aspectele sesizate. Documentul a fost ânaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj pentru continuarea verificărilor, întrucât bărbatul este poliţist.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.