Logo
Imprimă această pagină

Apel Disperat. Dacă le cunoașteți, alertați Poliția

Apel Disperat. Dacă le cunoașteți, alertați Poliția

Două fete de 13 şi 14 ani, din Râmnicu Vâlcea, sunt căutate de poliţişti, după ce mama uneia dintre ele a anunţat, luni, IPJ Vâlcea că fiica sa nu a ajuns la şcoală şi nici nu a revenit la domiciliu.

Potrivit unui comunicat transmis luni de Inspectoratul de Poliţie Vâlcea se fac verificări după ce două fete, de 13, respectiv 14 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, au dispărut.

Poliţiştii vâlceni au fost sesizaţi de mama fetei de 13 ani, Nicole Elena Predescu, în vârstă de 13 ani, nu a ajuns la Şcoala Gimnazială nr.10 şi nici la domiciliu nu a revenit.

Din verificări a reieşit că fata ar fi însoţită de prietena şi colega ei de clasă, Diana Coman.

Nicole Elena Predescu are în jur de 1,60-1,65 metri înălţime, 40-45 de kg, păr şaten deschis, lung, nas drept, ochi căprui.

În momentul plecării de la domiciliu, fata purta jachetă kaki, din fâş, prevăzută cu glugă cu blăniţă maro, hanorac gri, pantaloni albaştri tip jeans, era încălţată cu pantofi sport negri, cu talpă de albă.

A doua copilă, Diana Coman, are de 1,60-1,65 m înălţime, 55 de kg, păr şaten, până la umeri, nas drept, ochi căprui.

În momentul plecării de la domiciliu, aceasta purta o jachetă neagră, din fâş, pantaloni negri, tip jeans şi încălţată cu o pereche de ghete maro.

Fetele ar mai fi plecat, în trecut, de la domiciliu.

Poliţiştii fac apel ca persoanele care pot oferi informaţii ce pot duce la depistarea celor două fete să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul 112.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.