Aproape 1.500 de oameni trăiau în două camere

Aproape 1.500 de oameni trăiau în două camere

Un gălăţean de 43 ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă, după ce a oferit, prin fals în declaraţii, domiciliu scriptic pentru 1.489 cetăţeni din Republica Moldova, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului Ordine Publică au efectuat o percheziţie domiciliară la adresa unui bărbat de 43 ani, din Galaţi, bănuit de săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii, în formă continuată, prilej cu care au ridicat mai multe documente şi înscrisuri, precum şi sumele de 2.795 euro şi 700 lei, arată Agerpres. 

Din cercetări a rezultat că, în perioada 2016-2017, bărbatul ar fi făcut, în nenumărate rânduri, declaraţii necorespunzătoare adevărului, în faţa funcţionarilor din cadrul Serviciului Public Comunitar de Evidenţa Persoanelor Galaţi, completând formularul prin care primea în spaţiu, la adresa unde locuia, cetăţeni din Republica Moldova. În schimbul obţinerii de foloase materiale, bărbatul ar fi facilitat, în acest mod, obţinerea domiciliului scriptic, în municipiul Galaţi, unui număr de 1.489 cetăţeni moldoveni. 

Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, poliţiştii efectuând în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în declaraţii, în formă continuată. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.