Publicitate

APROAPE 8.000 DE CONTRAVENȚII ȘI PESTE 850 DE INFRACȚIUNI CONSTATATE ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

APROAPE 8.000 DE CONTRAVENȚII ȘI PESTE 850 DE INFRACȚIUNI CONSTATATE ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Polițiștii au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunității. Poliția Română a intervenit la peste 3.400 de evenimente și au fost aplicate aproape 8.000 de sancțiuni contravenționale.

Pentru siguranţa cetăţenilor, peste 9.300 de poliţiştii au acționat, la data de 3 septembrie a.c., la nivel național, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 3.464 de evenimente, dintre care 2.907 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 869 de infracţiuni, fiind prinse în flagrant delict 91 de persoane bănuite, iar față de 27 de persoane au fost dispuse măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 7.790 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare depășește 2.600.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, au fost reținute 432 de permise de conducere și au fost retrase 128 de certificate de înmatriculare.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.