Publicitate

Arest după ce a fost prins de patru ori conducând cu permisul suspendat

Arest după ce a fost prins de patru ori conducând cu permisul suspendat

Un buzoian a fost arestat preventiv după de ce de la începutul lunii septembrie a anului trecut şi până acum a fost prins de patru ori conducând desi are permisul suspendat.


Potrivit Poliţiei Buzău, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Gomoieşti, a fost prins miercuri la volan pe DN 2 C, în localitatea Bălaia, iar poliţiştii au constatat că avea permisul suependat de la începutul lunii septembrie 2017 şi totodată nu se afla la prima abatere.

Conform poliţiştilor, bărbatul a fost oprit prima dată în 31 august 2017, atunci când în urma unei depăşiri neregulamentare a fost sancţionat cu suspendarea permisului. O zi mai târziu, pe 1 septembrie, el a fost prins din nou în trafic, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal şi i s-a adus la cunoştinţă că nu are voie să conducă un autovehicul. Chiar şi aşa, bărbatul a mai fost prins conducând, în octombrie 2017, pe 1 ianuarie 2018, dar şi miercuri, atunci când a fost depistat pentru a patra oară la volan, fără permis de conducere..

Şoferului i-a fost întocmit un nou dosar penal şi a fost reţinut pentru 24 de ore, iar joi, Judecătoria Pogoanele a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz