Arestat după ce a dat foc unei mașini

Arestat după ce a dat foc unei mașini

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Craiova a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a incendiat maşina unui alt bărbat, aceasta fiind distrusă în totalitate. De asemenea, focul s-a extins şi gardul locuinţei persoanei respective, fiind afectate şi câteva obiecte de mobilier de pe veranda casei.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au reţinut un bărbat de 37 de ani, din Craiova, care ar fi pătruns în curtea unui imobil şi ar fi incendiat un autoturism.

“Poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 28/29 august, bărbatul ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei persoanei vătămate, din Podari, a dispersat lichid inflamabil pe autoturismul parcat în curte şi, cu ajutorul unei surse de aprindere cu flacără, a declanşat focul”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Autoturismul a fost distrus în totalitate, dar au ars şi bunuri din apropierea acestuia, respectiv gardul împrejmuitor al proprietăţii respective şi obiecte de mobilier de pe veranda casei.

Iniţial, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, comisă în formă agravantă şi violare de domiciliu. El a fost prezentat, joi, Judecătoriei Craiova, iar instanţa a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Conform presei locale, bărbatul ar fi comis fapta pentru a se răzbuna astfel pe actualul prieten al fostei sale iubite.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.