Arestat după ce a ucis un biciclist

Arestat după ce a ucis un biciclist

Autorul accidentului rutier de marţi de pe Podul de la Mărăcineni, în urma căruia un biciclist în vârstă de 45 de ani a murit, a primit miercuri mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Acesta a fost reţinut la câteva ore după accident pentru 24 de ore pentru infracţiuni la legile circulaţiei. 

"Persoana reţinută marţi a fost prezentată Judecătoriei Buzău, iar magistraţii au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile", a declarat, pentru AGERPRES, agentul şef Mihai Drăghiciu de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău. 

Marţi dimineaţa, în timp ce traversa podul de la Mărăcineni, un şofer a acroşat un biciclist în vârstă de 45 de ani din localitate care se deplasa în aceeaşi direcţie, în urma impactului rezultând decesul biciclistului. Şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fugit de la locul accidentului. 

"Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilotest arătând 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat, în ziua accidentului, Mihai Drăghiciu. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.