ATENȚE. Drum închis de vremea rea

ATENȚE. Drum închis de vremea rea

DJ 184 pe conexiunea Cavnic-Pasul Rotunda (1.000 metri altitudine) - Ocna Şugatag, drum care traversează Munţii Gutâi, a fost închis, duminică după amiază, după ce în urmă cu câteva ore, traficul se desfăşura pe un singur sens din cauza copacilor căzuţi pe carosabil, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului judeţului Maramureş, Dan Bucă. 

"Traficul rutier pe DJ 184 Baia Sprie-Cavnic-Pasul Rotuna-Ocna Şugatg-Sighetu Marmaţiei a fost închis temporar din cauza copacilor căzuţi pe carosabil şi a ninsorii abundente. Pe această porţiune de drum se lucrează intens la curăţarea zăpezii. De asemenea, se lucrează pentru a degaja drumul de copacii doborâţi de vânt şi zăpadă. Traficul va fi redeschis după ce se va putea circula în condiţii de siguranţă" a spus Bucă. 

El a explicat că accesul spre Pasul Rotunda din oraşul Cavnic este oprit de un filtru al poliţiei rutiere. 

Participanţii la trafic care intenţionează să ajungă în municipiile Sighetu Marmaţiei sau Baia Mare pot întrebuinţa DN 18 Baia Sprie-Pasul Gutâi-Mara-Sighetu Marmaţiei sau DN 19 Baia Mare-Seini-Pasul Huta Certeze-Sighetu Marmaţiei.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.