Atenție șoferi. Ninsori în Capitală

Atenție șoferi. Ninsori în Capitală

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă ninsori în următoarele zile, în Capitală, precizând că stratul de zăpadă va ajunge la 6-10 cm. Temperaturile vor fi între minus trei grade şi un grad Celsius.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în noaptea de miercuri spre joi, în Capitală, vremea va fi în general închisă şi se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare. Stratul de zăpadă nou depus va fi, în general, de 6-10 cm. Vântul va sufla slab şi moderat, cu rafale de cel mult 30 km/h.

Temperatura minimă va fi de minus două grade şi minus un grad.

ANM informează că atât în ziua de joi, cât şi în noaptea de joi spre vineri vremea va fi în general închisă, cu precipitaţii.

“Acestea vor fi în general sub formă de ninsoare, însă există probabilitatea ca trecător să se semnaleze şi lapoviţă sau ploaie, ceea ce va determina apariţia poleiului. În dimineaţa zilei de vineri, grosimea stratului de zăpadă se va situa în jur de 12-16 cm, izolat mai mare. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi între minus 3 şi minus 1 grad”, se arată într-o informare a Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Vineri, cerul va avea înnorări şi trecător va mai ninge slab, dar grosimea stratului de zăpadă nou depus va fi, cel mai probabil, nesemnificativă, anunţă ANM.

De asemenea, vântul va sufla slab şi moderat, iar temperatura maximă va fi în jur de un grad.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.