Au bătut un taximetrist și i-au luat mașina

Au bătut un taximetrist și i-au luat mașina

Doi bărbaţi din municipiul Botoşani sunt cercetaţi penal, după ce, în timpul nopţii de miercuri spre joi, au bătut un taximetrist şi i-au furat maşina.

Potrivit poliţiştilor, taximetristul, în vârstă de 36 de ani, ar fi fost agresat de doi bărbaţi aflaţi în stare de ebrietate, care au efectuat o comandă de taxi.

„Având în vedere starea în care se aflau aceştia, conducătorul auto le-a cerut să coboare din vehicul, moment în care a fost lovit cu pumnii peste corp. Între cei trei a avut loc o altercaţie, iar în timpul cât victima solicita intervenţia organelor de ordine, cei doi agresori au sustras autoturismul, pe care l-au condus pe o distanţă scurtă şi l-au abandonat într-o parcare”, au transmis, joi, anchetatorii.
Sunt de acord cu Politica de confidențialitate.
Agresorii au fost identificaţi de oamenii legii la scurt timp după comiterea faptei, fiind vorba de doi bărbaţi de 39 şi 42 de ani, din municipiul Botoşani.

Pe numele lor a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, furt în scop de folosinţă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.