Autospecială de pompieri, implicată în accident

Autospecială de pompieri, implicată în accident

O autospecială de pompieri care mergea la un accident rutier produs în judeţul Cluj a acroşat un camion care se deplasa în faţa sa, iar un pompier a rămas încarcerat în cabină. Colegii săi au intervenit cu utilajele speciale pentru a-l descarcera, iar la accidentul iniţial a fost trimisă altă maşină. Pompierul nu a fost grav rănit.


Reprezentanţii ISU Cluj au anunţat, marţi seară, că o autospecială de pompieri care se deplasa la un eveniment a acroşat un camion care circula în faţa sa.

”Evenimentul s-a produs între localităţile Poieni şi Bologa. Autospeciala de pompieri din cadrul Detaşamentului Huedin se deplasa la un accident rutier produs în localitatea Bologa. O a doua autospecială cu modul de descarcerare a fost alarmată pentru a se deplasa la locul accidentului iniţial”, au precizat reprezentanţii ISU Cluj.

Potrivit acestora, un pompierm a rămas încarcerat în cabină, iar colegii săi au folosit echipamentele de pe autospecială pentru a-l elibera.

Pompierul a fost descarcerat, a fost consultat de un echipaj medical SAJ, dar nu a fost transportat la spital.

Accidentul s-a produs din cauza nepăstrăzii distanţei regulamentare în mers, în condiţii de carosabil umed, scrie news.ro.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.