Autoturism cu două persoane surprins de viitură

Autoturism cu două persoane surprins de viitură

Pompierii din Sibiu au intervenit, luni seară, pentru salvarea a două persoane surprinse cu un autoturism de o viitură între localităţile Boian şi Bazna. Apa are aproximativ 75 de centimetri pe drum, iar pompierii au mers pe jos pentru a ajunge la maşina care nu mai putea înainta.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Sibiu a intervenit, luni seară, pentru salvarea a două persoane aflate cu un autoturism blocat în apă, între Boian şi Bazna, ca urmare a unei viituri.

Apa are în zonă aproximativ 75 de centimetri, iar pompierii s-au deplasat pe jos către cele două persoane care s-au urcat pe maşină.

”Evacuarea persoanelor şi autoturismului din apă s-a făcut cu ajutorul unui tractor”, au precizat reprezentanţii ISU Sibiu.

Judeţul Sibiu se află, luni seară, sub avertizare cod galben de furtună. În zonă plouă torenţial de mai multe ore, pompierii având mai multe intervenţii pentru scoaterea apei din gospodării.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz