Autoturism de lux, declarat furat din Franţa, descoperit la frontiera de es

Autoturism de lux, declarat furat din Franţa, descoperit la frontiera de es

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism, care fusese introdus în bazele de date ca fiind furat din Franţa, în urmă cu câteva ore.


”În ziua de 08 octombrie a.c., în jurul orei 07.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, C.G., cu cetăţenie română şi R.Moldova, în vârstă de 35 de ani, care conducea un autoturism marca Audi Q8, an de fabricaţie 2019, înmatriculat în Franţa. Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autorităţile din Franţa, în aceeaşi zi”, anunţă Poliţia de Frontieră.

Bărbatul a declarat că proprietarul de drept este o firmă de leasing din Franţa şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că nu are dreptul să părăsească teritoriul U.E. cu maşina.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 380.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.