Autoturism marca Lexus furat, căutat de autorităţile din Italia şi Elveţia, descoperit la Vama Albiţa

Autoturism marca Lexus furat, căutat de autorităţile din Italia şi Elveţia, descoperit la Vama Albiţa

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Lexus căutat de autorităţile din Italia şi Elveţia, care figurează în bazele de date ca fiind semnalat furat.


”În ziua de 04 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi R.Moldova, în vârstă de 40 de ani, care conducea un autoturism marca Lexus. Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalări introduse de autorităţile din Italia, respectiv Elveţia”,transmite Poliţia de Frontieră.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în luna februarie, din Polonia, în urma consultării unui site de vânzări auto, şi că a plătit suma de 23.000 de euro. Acesta a mai declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul în cauză este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 240.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.