Avea temperatura corpului 24 de grade

Avea temperatura corpului 24 de grade

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din localitatea Suraia (Vrancea) a murit din cauza hipotermiei la Spitalul Judeţean din Focşani, unde a ajuns cu o temperatură a corpului de doar 24 de grade.


Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Focşani, bărbatul a fost adus îngheţat miercuri după-amiază, fiind în comă şi având o temperatură a corpului de doar 24 de grade. Medicii au încercat să îl salveze, însă nu au reuşit, în final fiind declarat decesul bărbatului de 44 de ani.

Conform SJU Focşani, bărbatul a murit din cauza hipotermiei, el având şi unele afecţiuni cronice, între care o anemie severă, toate agravate de consumul de alcool

Decesul de la Spitalul Judeţean Focşani este primul de acest gen înregistrat în Vrancea în acest sezon rece.

În judeţul Vrancea, ultimele raportări ale autorităţilor judeţene arată că numărul localităţilor fără energie electrică, din cauza viscolului, s-a redus în ultimele ore. Sunt înregistrate defecţiuni la două linii de medie tensiune, afectând două localităţi cu 680 abonaţi (Moviliţa – 80 şi Milcov - 600).

De asemenea, în acest moment pe toate sectoarele de drumuri naţionale se acţionează cu 20 utilaje, pe sectoarele de drumuri judeţene se acţionează cu 38 utilaje, iar pe drumurile comunale se acţionează prin grija autorităţilor locale. Nu există circulaţia întreruptă sau restricţionată pe niciun sector de drum.

Activitatea şcolară este suspendată în următoarele localităţi: Bahnele (Vintileasca), Păuneşti, Moviliţa, Şc. Gimnazială Vidra pentru că centrala termică este defectă, Slobozia Bradului, Şerbăneşti (Corbiţa), Clipiceşti (Ţifeşti), Bogheşti, Sihlea şi Boloteşti cu un număr total de 4241 elevi şi preşcolari.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.