Publicitate

Băiat de 13 ani a ajuns la spital după ce a băut apă din sticla în care două colege îi puseseră săpun lichid

Băiat de 13 ani a ajuns la spital după ce a băut apă din sticla în care două colege îi puseseră săpun lichid

Poliţia Judeţeană Buzău a demarat o anchetă după ce poliţiştii au fost sesizaţi de medicii Spitalului Judeţean că la Urgenţe se află un copil de 13 ani care a băut apă cu săpun lichid. În urma verificărilor, s-a stabilit că băiatul a ingerat săpunul lichid diluat pe care I l-au pus în sticla personală două colege de şcoală, în timp ce acesta era la ora de sport iar ele erau în clasă, fiind scutite.


Băiatul de 13 ani, elev în clasa a opta la Colegiul Naţional Bogdan Petriceicu Hasdeu, a început să se simtă rău marţi, la scurt timp după ce a ajuns acasă de la şcoală. I-a spus bunicului său că nu se simte bine, moment în care a relatat că după ora de sport la care a participat la şcoală, a băut apă din sticla personală, dar a simţit un miros şi un gust ciudat.

Bunicul copilului a sunat salvarea iar băiatula fost transportat la Spitalul judeţean Buzău unde medicii l-au perfuzat şi I-au administrat tratamentul specific în astfel de cazuri.

Ulterior, medicii au anunţat Poliţia.

”La unitatea de primiri urgenţe Pediatrie a fost transportat un minor de 13 ani. El prezenta dureri abdominale şi vărsături iar în urma consultului de specialitate medicul a constatat că acesta a ingerat săpun lichid diluat În urma tratamentului, copilul a fost externat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că totul s-a întâmplat la ora de sport, când băiatul de 13 ani nu se afla în clasă. Două colege care ar fi fost scutite de la oră şi care ar fi rămas în clasă i-ar fi pus băiatului săpun lichid în sticla cu apă, iar când acesta a revenit, după ora de sport, a băut din recipient.

Miercuri, cele două fete vor fi audiate de poliţişti în prezenţa părinţilor, în cadrul anchetei demarate de oamenii legii. Cel mai probabil, şi conducerea Colegiului Hasdeu, unul dintre cele mai prestigioase licee din ţară, va demara propria anchetă în acest caz.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.