Publicitate

Băieţel de cinci ani, lovit şi încuiat de educatoare în debara, cu lumina stinsă, pentru că nu a vrut să doarmă

Băieţel de cinci ani, lovit şi încuiat de educatoare în debara, cu lumina stinsă, pentru că nu a vrut să doarmă

Un băieţel de cinci ani de la o grădiniţă de stat din Braşov a fost lovit şi încuiat de educatoare în debara, cu lumina stinsă, pentru că nu a vrut să doarmă. Femeia a fost sanţionată cu avertisment scris de conducerea unităţii, însă Poliţia Braşov a deschis o anchetă în acest caz, pentru purtare abuzivă.


Mama unui băiat de cinci ani din Braşov afirmă că fiul ei a fost bătut şi încuiat de o educatoare în debaraua clasei, pentru că nu a vrut să doarmă, potrivit Braşov TV.

Incidentul ar fi avut loc la jumătatea lunii ianuarie, la Grădiniţa de stat numărul 23 din Braşov.

"A fost luat din pătuţ, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masă, după care a început să plângă. A fost băgat în debara, încuiat, cu lumina stinsă. Doamna s-a apropiat de uşă urlând că aşa o să i se întâmple de fiecare dată când nu va dormi. După care, după câteva minute a fost scos, băiatul plângea. Iar unul dintre colegi spunându-i un lucru, copilul a început să râdă. Iar doamna văzând că copilul râde, a spus că nu s-a speriat suficient şi l-a băgat din nou în debara, tot cu lumina stinsă şi încuiat", a declarat mama copilului, potrivit Braşov TV.

Directoarea grădiniţei a recunoscut cele întâmplate şi a spus că educatoarea a fost cercetată disciplinar şi sancţionată cu avertisment scris.

Copilul a fost transferat între timp.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Braşov spun că s-au sesizat cu privire la acest caz şi fac cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.