Bărbat agresiv faţă de un poliţist şi un jandarm, împuşcat în picior şi cercetat pentru ultraj

Bărbat agresiv faţă de un poliţist şi un jandarm, împuşcat în picior şi cercetat pentru ultraj

Un bărbat care a avut un comportament agresiv faţă de un poliţist şi un jandarm a fost împuşcat în picior, acesta fiind cercetat pentru comiterea faptei de ultraj, a informat marţi IPJ Vâlcea.

Potrivit sursei citate, marţi seara a fost primită prin S.N.U.A.U. 112 o sesizare de la un bărbat care reclama faptul că în timp ce se afla la un magazin de pe raza comunei Buneşti a avut un conflict cu un bărbat care se afla sub influenţa alcoolului, care l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu pumnul în zona capului. La faţa locului s-a deplasat patrula mixtă, din cadrul Poliţiei Băile Govora, formată dintr-un poliţist (femeie) şi un jandarm, identificându-l pe bărbatul recalcitrant care se retrăsese în curtea domiciliului său, iar la vederea patrulei acesta a devenit agresiv faţă de ei, folosindu-se de un obiect tăietor-despicător şi de o sticlă cu produs petrolier pe care o incendiase.

Atât poliţistul cât şi jandarmul au folosit în întregime spray-urile iritant-lacrimogene, ambii somându-l să înceteze, iar în cele din urmă jandarmul a efectuat două focuri de avertizare în plan vertical, iar al treilea foc fiind efectuat spre bărbat, care a fost rănit în picior, a precizat IPJ Vâlcea.

Bărbatului i-a fost acordat primul ajutor de către patrulă, până la sosirea ambulanţei.

La faţa locului s-a deplasat şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. În această cauză se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările comiterii faptei de ultraj.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.